تور اتریش | تور وین

وین شهری با کوچه های سنگفرش، قصرهای سلطنتی، کافه های دنج مملو از بوی قهوه است که در تاریخ غرق شده است. این شهر باشکوه عظمت خود را مدیون معماری منحصر به فرد بناهای تاریخی و آمیخته شدن آن با هنر معاصر و طراحی مدرن است. شاید به همین دلیل است که وین شهری پرطرفدار برای دوستداران تاریخ و هنر است. زیرا نه تنها ریشه های کهن معماری خود را حفظ کرده، بلکه آن ها را با هنر و مد دنیای امروز عرضه کرده است. در وین همیشه جاذبه ای برای دیدن و کشف کردن، و رستورانی برای لذت بردن از یک عصر دلپذیر اتریشی وجود دارد.

ایرلاین مدت اقامت تاریخ حرکت تور
تور اتریش ۴ شب و ۵ روز پنجشنبه ها: ۳۱ خرداد و ۷ تیر
جمعه ها: از ۱۵ تیر هر هفته
خدمات تور اتریش وین
  • بلیط رفت و برگشت (تهران – وین – تهران) با هواپیمایی اتریش
  • ۴ شب اقامت در هتل های مرکز شهر وین به همراه صبحانه
  • ویزای شنگن به همراه اخذ دعوتنامه معتبر از اتریش
  • بیمه مسافرتی معتبر از شرکت بیمه اتریشی
  • ۱ گشت پانورامیک وین بازدید از Ringstrasse و صرف صبحانه در بدو ورود (روز اول)
  • ۱ گشت تمام روز شهری شامل بازدید از شاخص ترین جاذبه های شهر وین از جمله کاخ شونبرون (روز دوم)
  • کلیه ترانسفرهای فرودگاهی و راهنمای مجرب تور
نام هتل درجه توضیحات دوتخته یک تخته ۲ تا ۱۲ سال ۰ تا ۲ سال
Mercure Wien Zentrum Star4 ۴ ستاره تاپ، مرکز شهر ۷۹۰€
+ ۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان
۹۹۰€
+ ۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان
۵۹۰€
+ ۱,۶۰۰,۰۰۰ تومان
۲۹۰€
+ ۳۰۰,۰۰۰ تومان
InterContinental Wien Star5 ۵ ستاره تاپ، مرکز شهر ۹۹۰€
+ ۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان
۱۱۹۰€
+ ۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان
۷۹۰€
+ ۱,۶۰۰,۰۰۰ تومان
۲۹۰€
+ ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مدارک لازم برای درخواست ویزای شنگن:

  • اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ سفر
  • پاسپورت های قبلی
  • اصل شناسنامه به همراه ترجمه رسمی به زبان آلمانی
  • ۲ قطعه عکس ۳٫۵ × ۴٫۵ رنگی جدید
  • گواهی اشتغال به کار به همراه ترجمه رسمی به زبان آلمانی
  • گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی از بانک و پرینت گردش ۶ ماهه لاتین از حساب بانکی
  • سند مالکیت به همراه ترجمه رسمی به زبان آلمانی
  • رضایت نامه محضری سفر توسط همسر برای خانم های متاهل که به همراه همسرشان سفر نمی کنند
  • رضایت نامه محضری سفر توسط پدر برای افراد زیر ۱۸ سال که به همراه پدر سفر نمی کنند

توضیحات:

  • هزینه ترجمه مدارک به زبان آلمانی به عهده مسافر می باشد، همچنین هزینه صندوق سفارت نیز به عهده مسافر می باشد و در روز مصاحبه راسا به سفارت پرداخت می گردد.
  • حضور تمامی مسافرین جهت انجام انگشت نگاری و مصاحبه در وقت تعیین شده در محل سفارت و یا دفتر کارگزاری سفارت الزامی خواهد بود.
  • سپردن ضمانت نامه بانکی به مبلغ ۳۰ میلیون تومان جهت ضمانت بازگشت الزامی می باشد.
  • تسویه مبلغ ریالی و پرداخت ۵۰% از مبلغ ارزی تور جهت ثبت نام و شروع مراحل درخواست ویزا الزامی می باشد.
  • در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت ۱۰% ا زمبلغ کل تور کسر و مابقی مبلغ به مسافر مسترد خواهد شد.