ویزای کانادا

دریافت ویزا ، به خصوص ویزای کشورهایی مانند کانادا همیشه روندی پیجیده و دشوار داشته و تعطیلی سفارتخانه این کشور در ایران نیز به پیچیدگی این روند افزوده است. با این وجود، فرصتی ویژه و محدود برای درخواست ویزای کانادا وجود دارد. شما می توانید بدون مراجعه به سفارت و فقط از طریق درخواست آنلاین، ویزای توریستی کانادا که غالبا به صورت بلند مدت و چندبار ورود صادر می گردد را دریافت کنید. کارشناسان با تجربه ما، با حمایت وکیل رسمی در امور مهاجرت و ویزا، می توانند دریافت ویزای کانادا را برای شما و خانواده شما، تضمین نمایند.

گام اول - مشاوره و ثبت نام

مراجعه به آژانس جهت مشاوره و تعیین نوع ویزای درخواستی، بررسی و تایید مدارک، دریافت فرم های مورد نیاز و چک لیست مدارک و ثبت نام، این مرحله می تواند بدون مراجعه به آژانس نیز، و از طریق مشاوره تلفنی انجام پذیرد، کافیست با شماره ۰۲۱۲۶۲۰۵۱۰۰ تماس بگیرید، همکاران ما تمامی اطلاعات لازم برای شروع فرآیند ویزای کانادا را به شما خواهند داد

گام دوم - تکمیل مدارک

پس از دریافت چک لیست مدارک، شما می بایست مدارک مورد نیاز را تهیه و ترجمه کنید، ترجمه مدارک می تواند از طریق آژانس نیز انجام شود. فرم های تکمیل شده را جهت ورود اطلاعات شما در سامانه ی ویزای کانادا به ما تحویل دهید و منتظر مراحل بعدی باشید

گام سوم - درخواست آنلاین

این مرحله تماما توسط آژانس انجام خواهد شد، درخواست شما با نظارت وکیل رسمی امور مهاجرت و ویزا در سامانه ویزای کانادا ثبت خواهد شد، هزینه های مربوط به درخواست ویزای کانادا و انگشت نگاری را پرداخت می کنیم و پس از دریافت برگه انگشت نگاری شما را در جریان خواهیم گذاشت.

گام چهارم - انگشت نگاری

پس از تکمیل مرحله قبلی و دریافت برگه انگشت نگاری، شما یک ماه فرصت دارید تا با مراجعه به یکی از مراکز VAC در کشورهایی مانند ترکیه، ارمنستان و یا هر کشوری که خود شما انتخاب کردید، با تعیین وقت قبلی و یا بدون تعیین وقت، انگشت نگاری را انجام دهید. پس از انجام انگشت نگاری، بسته به نظر افسرهای ویزای کانادا، ممکن است از چند روز تا حتی چند ماه طول بکشد و نتیجه نهایی درخواست ویزای شما مشخص شود.

گام پنجم - پیک آپ ویزا

پس از دریافت نتیجه ویزای و در صورت تایید درخواست، می بایست شما شخصا و یا از طریق آژانس ما، نسبت به ارسال گذرنامه خود جهت صدور ویزای کانادا اقدام نمایید، از زمان اقدام، این مرحله که اصطلاحا به آن پیک آپ ویزای کانادا می گوییم حداکثر ۱۰ روز زمان خواهد برد.

فرم ها و مدارک مورد نیاز

نوع ویزاهزینه خدمات
ویزای توریستی نرمال500 دلار
ویزای توریستی تضمینی1200 دلار
ثبت نام ویزای بازدید و یا سوپر ویزا350 دلار

اعتبار ویزای کانادا

فارغ از اینکه چه نوع ویزایی را درخواست می کنید، (ویزای توریستی، ویزای بازدید و یا سوپر ویزا) اعتبار ویزای صادر شده بنا بر نظر افسر ویزای خواهد بود، که تقریبا برای تمامی موارد، به صورت بلند مدت و تا انتهای مدت زمان اعتبار پاسپورت شما و برای چندین بار ورود صادر خواهد شد. بنابراین پیشنهاد می گردد قبل از درخواست ویزا برای تعویض پاسپورت خود اقدام نمایید.

مدت زمان اقامت

مدت زمان اقامت پس از هر بار ورود به کانادا، برای ویزای توریستی و بازدید ۶ ماه، و برای سوپر ویزا ۲ سال می باشد.

مدت زمان فرآیند ویزا از درخواست تا صدور ویزا

این زمان برای هر پرونده و شخص می تواند متغیر باشد، پس از طی مراحل اولیه درخواست ویزا، ثبت نام، تکمیل مدارک و انگشت نگاری، حداقل ۱ هفته و حداکثر ۶ ماه طول خواهد کشید تا نتیجه نهایی درخواست ویزا اعلام گردد

انگشت نگاری

مرکزی که برای انجام انگشت نگاری انتخاب می کنید، کاملا بنا بر تصمیم شماست و قاعدتا هیچ تفاوتی در نتیجه ویزای شما نخواهد داشت، شما می توانید هر کشوری که مراکز ویزای کانادا VAC وجود دارد را انتخاب کنید و برای انجام این مرحله به آنجا مراجعه کنید، تنها تفاوت می تواند شلوغی و ازدحام مراجعه کنندگان برای انگشت نگاری باشد، که می توان با تعیین وقت قبلی برای مراجعه، از اتلاف وقت در روز انگشت نگاری نیز جلوگیری کرد.

برای انجام انگشت نگاری، پس از دریافت ایمیل اولیه می بایست تا حداکثر ۳۰ روز به مرکزی که در ابتدا انتخاب کرده اید مراجعه کنید، مراجعه شما می تواند بدون تعیین وقت باشد، ولی همکاران می توانند جهت جلوگیری از اتلاف وقت، قبل از مراجعه شما روز و ساعت مراجعه شما به آن مراکز را مشخص نمایند

ویزای تضمینی کانادا

خدمات ویزای تضمینی کانادا برای تمامی افراد قابل ارائه خواهد بود، پس از ارائه مدارک و بررسی سفرهای قبلی، وضعیت خانوادگی و مدارک شغلی و مالی شما، کارشناسان ما نوع ویزا را به شما پیشنهاد خواهند داد، در صورتی که مدارک شما کامل و سفرهای قبلی شما مورد تایید کارشناسان ما باشد، نیازی به ثبت نام ویزای تضمینی نخواهد بود و به تشخیص کارشناسان ما ویزای توریستی نرمال را برای شما اقدام خواهند کرد. ولی در صورتی که ضعفی در مدارک و پیشینه شما تشخیص دهند، به شما ویزای تضمینی را پیشنهاد خواهند داد. در هر صورت تصمیم به انتخاب نوع ویزا با شما خواهد بود.

هزینه ها

هزینه های قید شده در جدول بالا، شامل تمامی پرداختی ها بابت درخواست ویزا و هزینه های پرداختی به مراکز VAC، (هزینه ی دعوت نامه رسمی صادر شده از یک شرکت کانادایی برای ویزای توریستی)، هزینه وکیل جهت تکمیل و ثبت درخواست می باشد، کلیه هزینه های مربوط به ترجمه مدارک و هزینه ی سفر جهت مراجعه به مراکز VAC برای انگشت نگاری به عهده ی درخواست کننده می باشد و جداگانه محاسبه خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارک فردی

  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۱ سال اعتبار
  • کلیه پاسپورت های قدیمی که در آنها حداقل ۱ مهر ورود و خروج و یا ویزا درج شده است
  • یک قطعه عکس رنگی ۴٫۵ × ۳٫۵ جدید
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج (در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام می کنند)
  • ترجمه اجازه محضری (در صورتی که اشخاص زیر ۱۸ سال با پدر و مادر سفر نمی کنند)

فرم مشخصات

  • تکمیل فرم مشخصات فردی، خانوادگی و پیشینه

مدارک تحصیلی

  • مدرک اشتغال به تحصیل (در صورتی که در هنگام درخواست مشغول به تحصیل هستید)
  • مدرک اشتغال به تحصیل فرزندان (در صورتی که به همراه فرزندان خود درخواست ویزای خود را ثبت می کنید)

*** تاریخ سفر، منطبق با تاریخی که در فرم مشخصات تکمیل کرده اید، می بایست در گواهی اشتغال به تحصیل به عنوان مرخصی قید شود

مدارک مالی

  • نامه تمکن مالی رسمی از بانک به زبان انگلیسی
  • گردش ۶ ماهه اخیر حساب بانکی، نشاندهنده میزان درآمد (واریز حقوق و اجاره ملک و یا سود شرکت …)
  • ترجمه اسناد ملکی (آپارتمان، مستقلات، زمین و …)
  • ترجمه اسناد اتومبیل
  • گواهی سپرده بلند مدت، اوراق بهادار (مانند سهام و یا اوراق مشارکت)
  • ترجمه اجاره نامه ملکی (در صورتی که آپارتمان و یا ملکی دارید که آنرا اجاره می دهید)

مدارک شغلی

برای کارفرمایان (صاحبان شرکت)

  • ترجمه آگهی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت در روزنامه رسمی
  • نامه تمکن مالی شرکت از بانک به زبان انگلیسی
  • ترجمه آخرین فیش مالیات پرداخت شده
  • گردش ۶ ماهه اخیر حساب بانکی شرکت
  • ترجمه لیست بیمه ۲ ماه آخر کارکنان شرکت

برای کارمندان 

  • گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ شرکت (تاریخ شروع فعالیت، سمت، حقوق، نام مدیر و یا سرپرست و تاریخ سفر به کانادا، ذکر شود و با امضا صاحبان رسمی امضا شرکت)
  • ترجمه آگهی تصمیمات هیئت مدیره شرکت، مشخص کننده صاحبان امضا
  • ترجمه نامه استعلام سوابق بیمه از سازمان تامین اجتماعی
  • ترجمه فیش حقوقی
  • ترجمه حکم کارگزینی

برای پزشکان

  • ترجمه پروانه طبابت
  • ترجمه کارت نظام پزشکی
  • ترجمه پروانه مطب
  • لیست بیمه ۲ ماه آخر کارکنان مطب

برای مهندسان و ساختمان سازان

  • ترجمه پروانه اشتغال از سازمان نظام مهندسی
  • ترجمه قرارداد پیمان، مشارکت و یا جواز ساختمان

برای صاحبان مشاغل

  • ترجمه پروانه کسب و یا پروانه بهره برداری
  • ترجمه آخرین فیش مالیات پرداخت شده
  • ترجمه لیست بیمه ۲ ماه آخر کارکنان مجموعه

برای بازنشستگان

  • ترجمه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی